Over PCDOKTERBAS

Computers zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Sommige mensen gebruiken de pc om enkel een mailtje te versturen, andere mensen doen er zelfs het licht mee aan. Erg handig natuurlijk. Vooral als het werkt. ;-) Ik werk al sinds 1985 met computers en help je graag als je ergens niet aan uit komt.

Even voorstellen

Ik ben Bas, woon in Den Hout en ik heb al vanaf het begin van de computer interesse gehad in deze apparaten. Sinds 1985 begon ik met knutselen aan computers en al snel merkte ik dat er veel vraag is naar hulp bij computerproblemen. In 2008 ben ik daarom begonnen met PCDOKTERBAS en nog steeds ben ik iedere dag met veel plezier bezig met computers!

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring kan ik je helpen bij problemen met je computer, help ik je bij de bescherming tegen virussen en kan ik een nieuwe computer voor je installeren en gebruiksklaar maken. Ook kun je bij mij terecht voor de aanschaf van computers en accessoires.

Service

Ik zet graag een stapje extra voor een tevreden klant.

Ophalen

Als het lastig is om de computer bij mij af te geven, dan kom ik de computer tegen een kleine vergoeding (€ 0,50 p/km) bij je thuis ophalen.

Snelle reactie

Omdat ik graag achter mijn computer zit, houd ik mijn mail goed in de gaten. Je krijgt van mij dus altijd snel reactie.

Online hulp

Sommige problemen kan ik van afstand oplossen. Zo hoeven we allebei de deur niet uit en wordt jouw probleem snel opgelost.